Programförklaringar
-Min tanke med anläggningen:
Nytta med nöje för alla under säkra förhållanden.
Förutom säkra banor och gokartar finns fjärrstyrt övervakningssystem och givetvis nykterhetskrav. Ljuddämpare med superljuddämpning och katalysatorer värnar om miljön.
FÖR FÖRETAGET Jag har en bakgrund med bred erfarenhet från verksamhetsutveckling i flera ledande företag regionen. Vi kan anordna skräddarsydda arrangemang för Ert företag eller företagsgrupper för att bygga team, höja kompetens, skapa kontaktnät etc. En god investering för er.
FÖR MÖHIPPAN, SVENSEXAN, FÖDELSEDAGAR Gokartkörning är en självklar höjdpunkt i festen. Vårt arrangemang anpassas till era önskemål med körning och andra överraskningar.
FÖR FAMILJEN Förutom gokartkörning finns det lekmöjligheter för barn och vuxna som inte kör gokart. Anläggningen är handikappanpassad och har gokartar med två säten och dubbelkommando.
FÖR GOKARTENTUSIASTEN Komplett program med olika typer av race med korande av vinnande och snabbaste förare. Datoriserat tidtagningssystem med visning av tider under körningen.
FÖR TÄVLINGSKARTING Träning och tävling på avsatta tider och enligt Svenska Bilsportsförbundets regler, på en bana av högsta nationella klass (CI).